Tanulmányok

Éredklődésem középpontjában mindig is az ember állt. Érettségin a választott tantárgyam a biológia volt és jelesre vizsgáztam. 

2000- ben kezdtem masszázst tanulni. Először a svédmasszázzsal ismerkedtem meg, de amikor rátaláltam a shiatsura, rögtön tudtam, hogy ez az én utam. 4 éven át tanultam a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. 2004-ben shiatsu-gyógyász vizsgát tettem. Magyarországon az első végzett shiatsusok között vagyok. Már az akkori tanulmányaim alatt jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtan-tanári karára, ahova felvételt nyertem és a tanulmányaimat 2003- ban megkezdhettem. 2007-ben pedig átvehettem a főiskolai oklevelemet. A pécsi főiskolán tanultaknak köszönhetem az erős biológia, élettani, kórélettani ismereteimet.

A vizsgáimat követeően számtalan továbbképzésen vettem részt. Tanultam oszteopátiás fogásokat, kinezio-tape ragasztást, FDM-et, cranioszakrális biodinamikát, germán gyógytudományt, táplákozási tanácsadást. Rengeteg pszichológiai témájú könyvet olvastam el és folyamatosan képzem magam a mai napig minden olyan témában, ami az egészség megtartásával és visszaállításával kapcsolatos.

A legtöbbet azonban a hozzám forduló emberektől tanultam. Azoktól, akik megosztották velem a panaszaikat, a tapasztalataikat és a sikereiket is.

Amikor eljön hozzám valaki egy kezelésre, vagy tanácsadásra, a keleti gyógyászat szemszögéből és a nyugati gyógyászat nézőpontjából is körüljárjuk a problémáját, hogy mind testi, mind lelki szempontból közelebb kerüljön a vendégem a saját, egyedi megoldásához.

A kezelések mellett 12 éven át felnőttek oktatásával is foglalkoztam. Elsősorban shiatsu masszázst tanítottam az alapoktól a mester szintig. Ma azonban már csak akkor tanítok, ha felkérést kapok.


Készítsd el weboldaladat ingyen!